Wij zijn iKapitein

Jarenlang was het Rotterdamse water vooral het domein van vrachtschepen en cruiseboten. Een rondje varen met sloepen wordt echter steeds populairder. We hebben prachtig vaarwater in Rotterdam en om iedereen een unieke vaarbeleving te bieden hebben wij de website iKapitein gelanceerd. Bij iKapitein mag je zelf varen in Rotterdam. Wij bieden luxe pleziersloepen aan mensen die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring op de binnenwateren in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een luxe sloep met catering aan boord of naar een eenvoudige sloep voor een snelle rondvaart. iKapitein biedt diverse mogelijkheden.

Geen vaarbewijs nodig

Onze missie is dat wij iedereen een unieke vaarbeleving willen bieden. Zo kun je bij ons ook zonder een vaarbewijs zelf varen in Rotterdam en op ontdekking gaan op het water.

Daarnaast onderscheiden wij ons doordat wij een totaalbeleving aanbieden. Dit doen wij o.a. samen met Rotterdamse ondernemers zoals het populaire restaurant Soif uit Rotterdam Delfshaven. Zij verzorgen een heerlijk gevulde picknickmand, zodat u ook gastronomisch wordt verwend.

Milieubewust

Wij zijn ons ervan bewust dat we zuinig moeten zijn op onze wereld. Daarom is ons bedrijf aangesloten bij MVO Nederland. Wij verhuren sloepen die zuinig zijn in het verbruik en ruimen wekelijks zoveel mogelijk bodemvuil en zwerfafval op om te zorgen dat het binnenwater van Rotterdam schoner wordt

Daarnaast is ons bedrijf zo ingericht dat we alles digitaal afhandelen. iKapitein kenmerkt zich ook door veiligheid, transparantie en gemak. De sloepen die wij verhuren zijn nieuw, hebben alle benodigde documenten en u bent altijd verzekerd.

Jij bepaalt de koers!

Wij geloven dat iedereen zijn eigen koers bepaalt in het leven en daar werken wij aan mee.

Wanneer je bij ons een sloep huurt dan ontzorgen wij jou graag en helpen jou met het uitstippelen van een bijzondere vaarbeleving. Uiteraard sta jij zelf aan het roer en vaar jij je eigen koers! 😉